Yh Byggproduktionsledare

Byggproduktionsledare 400 yrkeshögskolepoäng (2 år) - utbildning i Jönköping och Malmö. 

 Jönköping University erbjuder, i samarbete med Sveriges Byggindustrier, en utbildning varvad med teori och praktik i företagen. Om du gått gymnasiets byggprogram och arbetar inom byggbranschen, och känner att du vill vidareutbilda dig till arbetsledare, så är denna utbildning något för dig. Utbildningen är en Yrkeshögskoleutbildning på 400 poäng.

En stor del av utbildningen kommer att genomföras ute på företagen och benämns som LIA (Lärande i arbete). Sveriges Byggindustrier Syd kommer att använda sina lokala medlemsföretag (nationella såväl som regionala) som samarbetspartners för att säkerställa kvaliteten i utbildningen. Såväl innehåll som genomförande styrs av en lokalt sammansatt ledningsgrupp.

Attraktiva arbetsledare

Målet är att kursdeltagarna efter utbildningen ska ha god insikt i husbyggnad/anläggning och förståelse för byggproduktionen. Efter utbildningen ska våra studenter vara attraktiva arbetsledare på arbetsmarknaden.

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel. Detta gäller både den arbetsplatsförlagda och den teoretiska delen. Kurslitteratur och eventuella certifieringar betalar eleven själv. Studiemedel söks via CSN, www.csn.se .

Nästa utbildningsstart är januari 2019. Ansökningar tas emot från mitten av september 2018.

skriv ut

MER INFORMATION

Frågor rörande utbildningen:
Fredrik Kristiansson, Luleå
Jan-Åke Andersson, Jönköping
Mikael Granlund, Falun

Jönköping University: 
YHantagning@ju.se eller
036-10 14 70/10 10 59

inbjudan.png

Informationationsblad

 

Till ansökan Jönköping och Malmö

Till ansökan Norrbotten