Videoklipp och poddar

Sveriges Byggindustrier producerar ett stort antal korta informationsfilmer. Här ser du ett urval. De filmer som som tagits fram av andra företag eller organisationer visas med deras godkännande.

Längre ner på sidan hittar du vår poddspelare.


SENASTE PLAY

Skärpta medlemskriterier stärker den sunda konkurrensen

Sund konkurrens i bygg- och anläggningsbranschen är en av våra allra viktigaste frågor. Sveriges Byggindustrier har därför nu påbörjat en närmare granskning för att säkerställa att alla medlemsföretag följer och känner till våra justerade medlemskriterier, exempelvis att medlemmarna betalar skatter och avgifter samt att alla medarbetare har ID06. För att uppmärksamma medlemmarna får alla medlemmarna i dagarna ett vykort med mer information om detta. Läs gärna Catharina Elmsäter-Svärds senaste krönika i Tidningen Byggindustrin där hon berättar mer om granskningen. Läs mer: https://bit.ly/2KcvZgmÄgarlägenheter, friggebodar och hyresreglering

Lyssna på Sveriges Byggindustriers näringspolitiska chef Björn Wellhagen i ett samtal om de senaste 150 årens bostadspolitik, och om huruvida bostäder kommer att få en plats i årets valrörelse. 


skriv ut