Kalendern_M.png

Säkerhetskultur & Organisatorisk & Social Arbetsmiljö

FAKTA

Datum: 29 augusti 2019 13:00 till 15:30

Plats: ,

Sista anmälningsdatum: 23 augusti 2019

 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

God säkerhetskultur är att ha gemensamma värderingar, attityder och kunskap för att skapa en säker arbetsplats.

Ofta är det flera faktorer som bidrar till att en olycka inträffar. Det kan vara svagheter i både teknik och organisation som tillsammans gör det svårt för en person att hantera en situation, vilket leder till en olycka.

Säkerhetskultur är ungefär samma sak som organisationskultur, men med säkerheten i fokus. Kulturen består av normer och värderingar, det vill säga saker vi tycker är viktiga och som styr oss i vårt agerande. I en god säkerhetskultur är säkerhet en viktig värdering och norm i arbetet.

Patrik Jakobsson Sveriges Byggindustrier informerar om hur du kan skapa en bättre Säkerhetskultur

Pierre Gustafsson NCC kommer och informerar och samtidigt gå igenom vad Arbetsmiljöverkets AFS ”Organisatorisk och social arbetsmiljö” egentligen innebär.

Galaxen Bygg informerar om rehabilitering, hur ska du som arbetsgivare agera då din personal blir sjuk eller skadar sig.


Allas vår ambition är ju att skapa säkra,  sunda och attraktiva arbetsplatser och en byggbransch där ännu fler vill arbeta.


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut