Kalendern_M.png

Systematiskt Arbetsmiljöarbete Organisatorisk & Social Arbetsmiljö

FAKTA

Datum: 27 mars 2019 13:00 till 15:30

Plats: ,

Sista anmälningsdatum: 26 mars 2019

 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Patrik Jakobsson Sveriges Byggindustrier berättar hur du kan skapa en bättre Säkerhetskultur och Pierre Gustafsson NCC kommer och informerar och samtidigt gå igenom vad Arbetsmiljöverkets AFS ”Organisatorisk och social arbetsmiljö” egentligen innebär.

Galaxen Bygg informerar om rehabilitering


Allas vår ambition är ju att skapa sunda och attraktiva arbetsplatser och en byggbransch där ännu fler vill arbeta.


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut