Uppdatering pågår

Kalendern_M.png

Samverkan för minskade vibrationer

FAKTA

Datum: 20 februari 2019 12:00 till 16:00

Plats: ,

Sista anmälningsdatum: 19 februari 2019

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

 Välkomna till Byggnads och Sveriges Byggindustriers gemensamma informationsträff om Vibrationer.

Arbete med vibrerande maskiner innebär risk för ohälsa. Besvären kommer ofta när det är kallt eller  fuktigt. Även nerverna i fingrarna kan påverkas med känselbortfall och domningar som följd. Risken för att drabbas av skador beror på hur mycket maskinen vibrerar och den tid den används. Skador från  vibrerande maskiner kan bli livslånga, därför att det viktigt att vi får mer kunskap inom området samt att vi samverkar för att minska riskerna. 


PROGRAM:

12.00 Lunch

12.30 Patrik Jakobsson Sveriges Byggindiustrier

12.45  Niklas Landstedt Byggnads

13,00 Arbets- och miljömedicin

14.00 Kaffe

14.20 forts

16.00 Avslut


  Meddela oss om allergier!

 


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut